oktober 13, 2008

Fool's Gold.

film kijken

 

 

 

fool's gold

 

"Fool's Gold" is deels een romantische komedie, deels een actie- en avonturenfilm, met in de hoofdrollen Matthew McConaughey en Kate Hudson, die eerder al samen te zien waren in een andere romantische komedie, "How to Lose a Guy in 10 Days."


Ben "Finn" Finnegan (Matthew McConaughey) is een opgewekte surf bum die zich tot schattenjager heeft omgeschoold en bezeten op zoek is naar de legendarische 18de-eeuwse Bruidschat van de Koningin, 40 kisten vol exotische schatten, die in 1715 op zee verloren gingen.
Op zijn zoektocht is Finn alles wat hij had kwijtgespeeld, tot en met zijn huwelijk met Tess Finnegan (Kate Hudson) en zijn toch al gammele bergingsvaartuig, de "Booty Calls".
Tess heeft net haar leven weer wat op een rijtje heeft en werkt aan boord van het megajacht van miljardair Nigel Honeycutt (Donald Sutherland), als Finn aan een gouden tip komt over de vindplaats van de schat.
Zeker als hij is dat de nieuwe informatie nu alles zal veranderen, slaagt Finn erin op Nigels jacht te komen. Gebruik makend van zijn goedaardige charme weet hij er de tycoon en diens Blackberry-verslaafde dochter Gemma (Alexis Dziena) bovendien van te overtuigen hem te vervoegen in de jacht op de Spaanse schat.
Willens nillens vlamt bij Tess ook opnieuw de liefde op... voor het avontuur en het schattenjagen.
Ze blijken echter niet de enigen die hun geluk beproeven. Finns vroegere mentor Moe Fitch (Ray Winstone) ontpopt zich tot zijn huidige tegenstander en claimt op zijn beurt de vondst.

Laat de strijd maar losbarsten...

 

top100-wit1

Commentaren

*** Tlijkt me een mooie film.Op tv vanavond ???

Heel fijne maandagavond nog
Groetjes

Gepost door: Illness | oktober 13, 2008

niet aan mij besteed denk ik fijne groeten

Gepost door: franky | oktober 14, 2008

Lieve Mireille Ik heb het heel druk maar wou je toch een fijne woensdag komen wensen!
Liefs

Gepost door: Veerle | oktober 15, 2008

ook niets voor mij, denk ik

Gepost door: Jessica | november 28, 2009

De commentaren zijn gesloten.