juni 07, 2007

 Uit de oude schoenendoos...

Mireille_Spanje 001-1

Wat een gezellig weertje vandaag! Heb na het werk er nog een beetje kunnen van genieten. Ik mocht een 1/2 vroeger stoppen, en daar heb ik dan ook van geprofiteerd.

Ik hoorde deze middag in het nieuws dat ons land weer in rep en roer staat, door dopingonderzoek bij de Quick Step ploeg. Wa gaat dat weer boven brengen. Ik denk dat er al veel met de grote poepers zullen zitten. Want, denk nu als verstandige mens eens na. Wie kan soms 3 weken na elkaar zo'n prestaties afleggen, op pasta en beafstuk alleen....

En dan Frank Vandenbroucke die in Italië zelfmoord heeft trachten te plegen en er zelfs heel slecht aan toe is. Had hij soms de berichten uit België ontvangen!!

Met mijn been gaat het al een beetje beter, alhoewel dat nu mijn knie raar doet. Ik schiet er soms door (of hoe zeg je dat nu)!!

Ga nu  nog naar de computerles powerpointen, ben content dat ze daar in de klas airco hebben, anders zou het zweten geblazen zijn.

Ha ja, Justin speelt zaterdag de finale, knap hé!!

Hierbij een foto'tje van mijzelf, ik denk zo'n 25 jaar geleden. Op de wafelenbak in het rusthuis waar ik toen werkte. Knap, nietwaar!!!!

Fijne zomeravond en voor straks dikke slaapknuffels!

17:59 Gepost door mireille in Ditjes en datjes | Permalink | Commentaren (1) | Tags: ditjes en datjes, psp, bloggen |  Facebook |

Commentaren

Hey Inderdaad een knappe foto. Ik hoop dat het niet erg is met je knie. Ik wens je in ieder geval nog een fijne donderdagavond.

Gepost door: martin | juni 07, 2007

De commentaren zijn gesloten.