maart 19, 2007

We gaan er weer tegenaan...

313_8959789866b0a81e4b3b723455e8740d

Vandaag had ik in gedachten waarom bloggen en diëten niet zouden kunnen samengaan. Eens je aan het bloggen gegaan bent is het toch een beetje een verslaving. En met een beetje goede organisatie moet het toch lukken om 's avonds toch nog een postje te plaatsen en eventueel een postje te plannen voor de volgende dag.

Eigenlijk als ik vandaag mijn blog bekeek was het toch maar een saaie bedoening, gewoon vertellen wat je eet, wie interesseert dat nu.

Dus na mijn dagtaak zorg ik voor het eten, nog elke avond een beetje poetsen en strijken, een fikse wandeling maken, want dat was eigenlijk een voorwaarde als ik begon te diëten dat ik meer beweging zou nemen en niet alle avonden op de stoel voor de pc zat.

Dus deze avond een beetje georganiseerd, en eigenlijk kwam alles wel op zijn pootjes terecht, zodat er toch nog tijd over is om te bloggen.

Wat ik wel reuze tof vind is, dat ik sinds vorige week draadloze internet heb, en mij dus kan placeren met pc waar ik wil, vooral ventje vind dit fijn, zo hoeft hij niet altijd alleen te zitten.

Dus vanaf nu ga ik weer tegenaaan!!!Doeiiiiiiii

22:14 Gepost door mireille in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: mireille, psp, blog |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.